Veelgestelde vragenIs de privacy van de voertuigdata gewaarborgd?

Voordat de voertuigdata verstuurd worden naar Vetuda worden voertuig- en persoonsgebonden gegevens verwijdert. Hierdoor is het vanuit de data in Vetuda niet mogelijk om te herleiden uit welk voertuig de data afkomstig is of wie de bestuurder dan wel bijrijders waren. Enkel een signaal id, signaal naam, tijd, locatie en de waarde/status van een specifiek signaal wordt opgeslagen zoals te zien is in onderstaand voorbeeld.


Waar komt de aangeboden voertuigdata vandaan?

Alle op het Vetuda platform aanwezige voertuigdata komen uit wegvoertuigen van fleetowners (leasebedrijven, overheidsinstanties, taxibedrijven, transportondernemingen) en uit alle, bij Vetuda aangesloten landbouwvoertuigen. Het aantal voertuigen dat bijdraagt groeit gestaag. Met als gevolg een hogere dekking en dus een nauwkeurigere meetwaarde.

Van welke techniek wordt gebruik gemaakt?

Alle voertuigen die data aanleveren op het Azure-platform zijn op een of andere manier voorzien van Beijer-technologie. Dat kan bijvoorbeeld een ritregistratiesysteem of een taximeter zijn die de data draadloos versturen.

Is Vetuda ook inzetbaar in andere sectoren?

Jazeker. Elk voertuig/transportmiddel dat is uitgerust met CAN-bus netwerken kan worden ingezet voor Vetuda. Ongeacht de sector waar het in gebruikt wordt.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.