Over onsVetuda is een product van Beijer Automotive. Beijer levert hoogwaardige CAN-bus-oplossingen (Controller Area Network) en voertuigspecifieke installatiebegeleiding voor de automotive, truck- en motor-aftermarket. Innovatie en rendement staan hierbij centraal. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden kunnen bij ons terecht voor expertise en oplossingen.

Bedrijfsdoelstelling

Beijer Automotive heeft sinds haar oprichting in 1991 een toonaangevende positie in de snel groeiende nationale- en internationale aftermarket verworven. Deze marktpositie wordt versterkt door de aanwezigheid van praktische kennis van de complexiteit van de moderne auto, gecombineerd met theoretische kennis van hogere elektronica, de daaraan gelieerde innovatieve producten die Beijer Automotive levert, de aanwezigheid van technisch specialisten en eigen R&D-faciliteiten. Beijer Automotive kan zo voor haar relaties een betrouwbare partner zijn van ontwikkeling tot en met de implementatie van maatwerkoplossingen.

Werkwijze

Door het grote aantal uitgevoerde metingen aan auto’s, trucks en motorfietsen van zowel conventionele signalen als multiplex-netwerken heeft Beijer Automotive diepgaande kennis en praktische ervaring beschikbaar. Klanten van Beijer Automotive profiteren van deze specialisatie, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van goede en betaalbare producten en korte implementatietijden. Professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit zijn een uitstekende basis gebleken voor het verkrijgen en behouden van tevreden opdrachtgevers.

Vetuda en Microsoft

Voor Microsoft was Vetuda de eerste case-study op hun Azure platform met voertuigdata. Reden voor hen om de samenwerking met ons te gebruiken als referentie op hun YouTube-kanaal. In onderstaande video kunt u zien hoe de samenwerking is ontstaan en hoe voertuigdata door ons verwerkt wordt.

Wilt u meer weten over onze andere activiteiten, neem dan een kijkje opwww.beijer.com.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.